ceràmica

Blanc de guix

#vitaminespelcervell

raku
_MG_6461
IMG_8940
wabi sabi
IMG_8943
plats
IMG_8946
IMG_8944
rakupipeit
IMG_8947
IMG_8948
material

Ceràmica→ Que és?

Etimològicament el terme ceràmica prové del grec antic “Keramiké” és el femení de “Keramikos” que significa “fet d’argila” per tant és l'alquímia que transforma el fang amb un material resistent i immutable. Per això és missatgera de la història que coneixem. Ens acompanya des del neolític on tenia un protagonisme important pels nostres avantpassats, ja que els permetia guardar les collites. A banda de la  utilitat també tenia un ús artístic; elaboraven figures de caràcter simbòlic, màgic o religiós vinculades amb la comprensió del cosmos, la mort o els cicles estacionals. Actualment també té aquest doble caràcter artesà i artístic que acollim a les classes de ceràmica per a aprendre la tècnica des del sentit i la motivació de cada alumne. 


→ Que oferim.

A les classes de ceràmica podreu aprendre a dominar el fang, conèixer la seva personalitat i la seva manera d'evolucionar, fins que es transforma en ceràmica. Es parteix d'un programa d'iniciació per treballar després, amb projectes personals de cada alumne, ja siguin enfocats a l'elaboració de peces utilitàries o artístiques.

Les classes són grupals amb acompanyament individualitzat, convivint persones amb diferents inquietuds, motivacions i habilitats; fet que aporta riquesa al grup i a l'aprenentatge. Oferim la formació regular per a adults durant el curs escolar els dilluns i divendres i cursos intensius de ceràmica Raku els caps de setmana. També programem tallers puntuals d'altres tècniques i tallers específics per a escoles i grups.


→ Horaris

Dilluns de 18.00 a 20.30 

Divendres de 17.00 a 19.30 


→ Preus

Una classe per setmana: 50€/mes
Dues classes per setmana: 70€/mes

El material i les coccions van a part: 25€ trimestrals

*Bono de 10 h de classe 70€ (material inclòs)


Curs intensiu de Raku i tallers específics: 

consultar els esdeveniments programats a les xarxes socials


carrer Buenos Aires núm. 20

El Masnou (08320), Barcelona.


Avís legal


blancdeguix@gmail.com

 T. 654 330 889