TALLERS

Taller de capgrossos

 

es una activitat ideal per fer en grup o en familia. Apendrem a dissenyar i construir un capgros des de cero. Primer realitzant una pluja d’idees sobre el capgros que volem construir, un capgros a mida. Després realitzarem la base i costruirem l’envoltura, per capes. Després de deixar secar, el pintarem i vestirem.

 

 

 

Taller Stencil

 

Aquest curs proporciona noves tècniques artístiques urbanes, tant en el terreny visual com personal. Et proposem aquest taller de creació, expressió i personalització de murals, quadres, etc... per ampliar les possibilitats artístiques. Un bon curs per a totes les persones que vulguin treballar amb la creativitat o expressar-se a través de l'Art i manifestar-se per mitjà de la imatge. L'objectiu d'aquest taller és aprendre a realitzar Plantilles (Stencil Art), des del seu disseny, passant per la seva realització (dibuix, síntesi de la imatge, tècnica informàtica i manual, suport i acabat, etc) fins a l'experimentació de la multiplicitat de possibilitats que ofereix la Plantilla en composicions i suports. Crear peces úniques i originals.

 

 

Taller estampació tèxtil

 

Un taller molt divertit i creatiu on aprendrem diferents tècniques per estampar en tela i poder donar un toc personal en peces i complements o per crear dissenys d'estampats propis. Experimentarem i farem un disseny final sobre una tote bag o samarreta o de forma col•laborativa sobre un mural. Veurem formes d'entintar, les teles i les diferents eines, a més de com improvisar múltiples segells, utilització del color i com realitzar estampats. Treballarem amb tècniques com l'estampació directa amb diversos elements (motius, segells, objectes, stencil…).

 

C/ Buenos Aires núm. 20 //El Masnou (08320), Barcelona.

#somartistes

 

Núria >> 654 330 889

Xavi>> 608 690 341

blancdeguix@gmail.com